Menu Close

Tassbadkar

Tassbadkar säljes online. ✅ Stort sortiment. ✅ Köp Tassbadkar billigt online.
Börjar det bli dags att byta ut det gamla badkaret eller har du inget badkar idag men vill skaffa ett? Har du kommit fram till att du skulle vilja ha ett badkar som ger ett lite mer elegant och stilrent intryck än de klassiska standardbadkaren? Då kan ett tassbadkar vara precis vad du är ute efter.

 

Tassbadkar - Maia - 160 cm

Tassbadkar - Maia - 160 cm
5 495 kr

Tassbadkar Anteros

Tassbadkar Anteros
6 895 kr

Tassbadkar - Athena - 160-170 cm

Tassbadkar - Athena - 160-170 cm
5 995 kr
 

Fördelar med tassbadkar

Det finns flera fördelar med att välja ett badkar med tassar. Som vi redan har varit inne på ger de här badkaren så gott som alltid ett mer stilrent och elegant intryck än de vanliga badkar de flesta av oss är vana att se i badrummen. Det är naturligtvis en fördel, men det är också viktigt att komma ihåg att det inte är enbart det estetiska som har betydelse. Det är också viktigt att du har tänkt igenom den praktiska aspekten innan du slår till och väljer badkar. De praktiska fördelarna med ett tassbadkar är flera. Det blir lättare att komma åt att rensa avloppet. Hur tråkigt det än må vara så är det ett nödvändigt ont, det vet alla som någon gång haft badkar i hemmet. Det blir dessutom mycket enklare att komma åt under badkaret med såväl dammsugare som mopp, vilket gör att du enkelt och snabbt kan hålla rent även under karet. Det gör att badrummet blir fräschare och renare. I och med att du kan hålla efter hela badrummet minskar också risken för oupptäckta vattenskador, rost och mögel.

Olika typer av tassar

När du börjar titta runt på de olika tassbadkar som finns kommer du upptäcka att det finns olika typer av tassar. Lejontassar är till exempel väldigt populära och de utstrålar verkligen elegans. Dessa finns också i olika utföranden, bland annat i guldfärgat utförande och silverfärgat utförande. Det finns även andra tassar med ett enklare, mer minimalistiskt utseende och naturligtvis i andra färger är just guldfärgat och silverfärgat.

De badkar som finns med tassar finns också i olika modeller. Naturligtvis finns det klassiska vita badkar med tassar och dessa är lätta att få att passa in. Om du vill ha något mer unikt så finns dock även detta att hitta. Du kan bland annat hitta ett rött badkar med tassar eller ett sittbadkar, som är högre men kortare än ett traditionellt kar. Det finns många olika varianter och din uppgift blir att hitta den modell som passar dina önskemål och naturligtvis förutsättningarna i ditt hem. När det gäller mått och storlek har du förmodligen en del strikta gränser att förhålla dig till som inte går att tumma på. Det är därför viktigt att du noga ser över förutsättningarna innan du ger dig ut i butikerna.

Vad kostar det?

Hur mycket ett tassbadkar kostar beror på vilken modell du fastnar för. Det finns tassbadkar som kostar runt 3500 kronor men det finns också dyra modeller som kostar 10 000 kronor. När du tittar runt i butikerna kan du därför dels fundera över hur du vill att badkaret ska se ut men även hur mycket det faktiskt får kosta. Kom ihåg att du inte behöver vara beredd att betala 8000 kronor eller mer för att kunna få ett stilrent tassbadkar.

Läs mer på:

Recension:
Tassbadkar
Betygsatt av: BilligtMassagebadkar.se
Betyg: 4.8/5